25.04.2024

Redenen om te kiezen voor Aalst en Kaai 33

Momenteel worden onze appartementen in Kaai 33 opgeleverd. Het grootste deel van ons aanbod is daar ondertussen verkocht. Voor de snelle beslissers zijn er nog enkele laatste units beschikbaar. 

Toplocatie & mobiscore

Kaai 33 ligt op wandelafstand van het commerciële centrum van Aalst. Handig centraal en toch omgeven door groen. Aalst is ook de perfecte uitvalsbasis voor wie bijvoorbeeld werkt in Brussel of Gent.

 

Met een mobiscore van meer dan 9/10 zit je absoluut perfect in Kaai 33. De mobiscore is een maatstaf voor de beschikbare vervoersinfrastructuur en diensten in een bepaald gebied, en hoe deze mensen verbinden met de voorzieningen die zij nodig hebben. Hierbij wordt er rekening gehouden met een reeks factoren, waaronder openbaar vervoer, voetgangers- en fietsvriendelijkheid, toegang tot diensten zoals gezondheidszorg en kruidenierswinkels, en de beschikbaarheid van autodeeldiensten. Een dikke negen dat wil zeggen: alles bij de hand! 

Buitenlucht & leefkwaliteit

Ieder appartement in Kaai 33 beschikt over een ruim terras. Het is algemeen geweten dat frisse lucht zorgt voor minder stress en meer mentale energie. Het heeft zelfs een positief effect op een beter kortetermijngeheugen. Niets dan voordelen dus op je terras.

 

Aalst is gekend voor zijn hoge levenskwaliteit met goede gezondheidszorg, onderwijs en openbaar vervoer. Aalst heeft daarenboven diverse groene zones, parken en tal van plekjes voor buitenrecreatie. Ook Kaai 33 staat garant voor open ruimte en focus op natuur. Deze aspecten staan immers centraal bij de herinrichting van de Denderoevers. Hier kom je écht tot rust. 

Pittig & plezant Aalst

Cultuur

 

Aalst, dat is cultuur, humor, gastronomie. Naast het befaamde Aalst Carnaval, biedt Aalst heel wat bezienswaardig erfgoed en culturele activiteiten voor jong en oud. 

 

 

De Dender

 

Wonen aan een rivier heeft tal van voordelen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het prachtige uitzicht en de verbeterde luchtkwaliteit. Daarnaast kan je in de meeste gevallen genieten van toegang tot wateractiviteiten zoals bijvoorbeeld varen. Koelere temperaturen zijn een feit tijdens warmere periodes. Tot slot is de waarde van onroerend goed meestal hoger. Woningen en appartementen in de buurt van een rivier zijn vaak zeer gewild en kunnen dan ook een verhoogde vastgoedwaarde hebben. 
Bijkomende troef: het project is gelegen in niet-overstromingsgevoelig gebied.

Interesse?

Bekijk dit project

Meer nieuws over...

Ander interessant nieuws