Het creëren van maximale waarde, daar streven we bij Vestra elke dag naar. Hoe we die ambitie waarmaken? Met een geslaagde combinatie van sterke architecten, buitengewone projectlocaties en een échte persoonlijke aanpak.

Kwaliteit boven kwantiteit

Vestra ontwikkelt exclusieve woonprojecten en industriële sites over heel het land. Ligging, ligging en nog eens ligging. Dé bepalende factor. Hierbij gaan we verder dan toplocaties en een hoge afwerkingsgraad. Om de beste leefkwaliteit te bekomen, besteden wij bijzonder veel aandacht aan de integratie van het project met zijn omgeving. Dat is duurzaam en kwaliteitsvol leven.  

Een échte persoonlijke aanpak

Projectontwikkeling is veel meer dan bouwen. Het is een kruisbestuiving tussen ons kleine en ervaren team en jouw specifieke en grootse woon- en bouwwensen. Samen wegen we de vele mogelijkheden af om tot een futureproof en duurzaam resultaat te komen.
Onze klantgerichte aanpak, directe aanspreekbaarheid en korte beslissingslijnen maken Vestra flexibel en wendbaar. Daarbij zijn we ook niet gebonden aan aannemers of producenten. Voor elk project stellen wij een multidisciplinair team op maat samen van interne en externe specialisten. Samen maken zij jouw droom waar. 

Uw stevige vastgoedpartner

Vestra heeft zijn hoofdkantoor in Hasselt en is onderdeel van de groep Hasco Invest. Een investeringsmaatschappij die actief is in diverse sectoren. Vestra is dus niet alleen een slimme, maar ook een veilige en kapitaalkrachtige partner voor jouw nieuwbouwproject.

Ons team

Ons ervaren team gaat altijd op zoek naar slimme en duurzame oplossingen voor al jouw woon- en bouwwensen. Met een hands-on aanpak en constante opvolging kan je van plan tot afwerking op hen rekenen.

Sven Bogaerts

Chief Executive Officer

Frederic Aelterman

Projectleider

Stef Roussard

Finance Manager

Silvia Duwé

Accountant

Veerle Robbrecht

Marketeer

Overtuigd door onze visie? Neem een kijkje naar onze projecten.

Ook klaar voor jouw droomproject?

Contacteer ons